Hopp til innholdet

Kunstig intelligens

Kunstig intelligens

Kunstig intelligens er det som kommer til å gjøre oss mer effektive enn noen gang. Dette er teknologien som lærer av feil og lærer basert på måten vi bruker den på. Ved å konstant bli bedre vil den tilpasse seg vårt bruksområde og gi høyere effektivitet. Det er utallige eksempler på hvor dette brukes i dag. Vi skal prøve å forklare hvordan det virker og hvilke steder det er i bruk i dag.

Kunstig intelligens for en mer effektiv hverdag

Programvare som bruker kunstig intelligens er mange. Et produkt du går med i lomma hver dag bruker dette. Siri, stemmeapplikasjonen til iPhone bruker kunstig intelligens for å lære mer om vanene dine.

Dette gjøre at den kan gi deg mer relevant hjelp når du spør den om noe og du sparer tid. Etter hvert som den ser at du bare er interessert i sportsnyheter, så vil den komme med de først.

Noen kan kanskje mene at dette er en farlig utvikling. Men vi mener dette er en naturlig utvikling og en utvikling i riktig retning om vi ønsker å bli mer produktive.

Gjør deg kjent med programmene

Når du bruker et program som har kunstig intelligens så bør du gjøre deg kjent med det. Finn ut hva som er mulig og hvordan du kan trene den best mulig.

Når du gjør dette vil du få et mer effektivt program raskere. Noen programmer har for eksempel visse ting du bør gjøre første gang du kjører det. For på den måten å trene den til å bli kjent med deg. Dette kan du lese mer om her på Blogg Mindshare.