Hopp til innholdet

Siri, Alexa og Google

Alexa

Siri, Alexa og Google er alternativer til personlige assistenter som du kan ha i ditt eget hjem. Hvilken assistent passer for deg? I denne artikkelen skal vi prøve å svare på hva slags assistent som kan passe for deg og dine behov. Kanskje du har en allerede, men ønsker å bytte den ut? Da kan du vurdere dine muligheter her hos oss! Vi gir deg bedre innsikt i hva fordelene er.

Hvilken mobil stemmestyring er best? Siri, Alexa og Google.

Mobil stemmestyring er noe som har blitt mer og mer populært de siste årene. Det å kunne si ut tingene du vil ha gjennomført, istedenfor å gjøre dem selv sparer deg mye tid.

Apple står bak Siri, som har blitt enormt populær. Denne kan brukes via et smarthjem, eller du kan bruke den via dine Apple-enheter. Siri er konstant under oppdatering og er flink til å svare på spørsmål.

Det er Amazon som står bak Alexa. Dette er en modell som også har blitt mer og mer populær. Den kommer ikke på like mange språk som Siri, men funker bra!

Hva er forskjellene mellom Siri, Alexa og Google?

Når det kommer til Google så har den ganske mange flere funksjoner enn både Siri og Alexa. Rett og slett fordi Google har satt inn en rekke ressurser for å forbedre tjenesten.

Blogg Mindshare vil gi deg enda bedre innsikt i hva som er best for deg i din situasjon når det kommer til Siri, Alexa og Google. Dette fordi man lever ganske forskjellige liv og noen mobile stemmestyringer er mer tilrettelagt for noen type personer. Hva tror du passer for deg?