April-utgaven av podkasten vår handler om fremtiden – hva kommer? Vi snakker om fremtidens hjem og fremtidens biler, samt en ny reklameverden.

Kim-André har vært i London og besøkt Unruly sitt fremtidshjem. Der er alle dine behov løst ved hjelp av stemmeaktivert teknologi. Jonny tok en tur til bilmessen i Genève, og innimellom å beundre alle de nye og lekre bilene fikk han tatt en titt på what’s hot i bilverdenen.

Reklameanalysen

I podkasten snakker gutta også om Mindshares reklameanalyse. Den årlige Reklameanalysen viser en nedangående trend – folk i Norge begynner å bli seriøst leie av reklame. Vi blir stadig mer irritert over reklamen, og oppmerksomheten vår går ned.

After Ad

Hva ville skjedd dersom vi skulle sluttet med reklame? Ingen plakater eller bannere, ingen farge eller logo på produktene, ingen gule «salg!salg!salg!»-stjerner? Ville merkevarene forsvunnet? Mindshare UK har laget en dommedagsfilm om en fremtid uten reklame, kalt «After Ad», som vi gjerne arrangerer en visning av om du kontakter Vegar Angelo.

Nå også på Spotify

Nå finner du podkasten vår både på iTunes og Spotify. Her på bloggen finner du alltid en link til alle podkast-episodene.

Ta gjerne kontakt med programlederne våre Jonny Svarliaunet & Kim-André Rønning om du har tanker om tema eller gjester til podkasten.