Jeg jobber som søkespesialist og digital medierådgiver i Mindshare. Jeg har nylig skrevet et innlegg for INMA om hvordan annonsører kan bruke bannerannonsering i Google og videoannonser på You Tube for å treffe målgruppen.

Google Adwords er mer enn bare søkeordsannonser. Du kan også sette opp bannerannonsering i Google Display Network og videoannonser i YouTube-nettverket. Da får du mulighet til å oppnå en bred dekning på kort tid. Det mest interessante er likevel hvordan disse nettverkene kan benyttes for å målrette annonseringen.

Segmentering og formater

I innlegget på INMAs nettsider forteller jeg blant annet om segmenteringsmulighetene og de forskjellige formatene i Google og på You Tube, om retargeting og om optimalisering. Jeg har også tidligere skrevet om hvorfor det heter kampanje i betalt søk når det er Always On.

INMA er en bransjeorganisasjon som jobber for å fremme bruken av digitale kanaler. Les hele innlegget her, eller kontakt meg for å lære mer om hvordan du som annonsør kan oppnå mer for reklamekronene dine.