Vinneren av Årets medieselger 2014 er Strategisk kundesjef i E24, Hanne Pedersen, vi gratulerer! Juryen i Purple People Award delte også ut en hederspris, denne gangen til «en salgsorganisasjon som har banet vei for nye kommunikasjonsplattformer», nemlig Widespace.

Innsikt i høysetet

Om vinneren av Purple People Award 2014, Hanne Pedersen, sier juryen:

Hos Hanne Pedersen er du i trygge hender. Hun setter innsikt i høysetet, og bruker den relevant i forhold til utfordringene som kommer. Årets vinner har en servicegrad som overgår det vanlige, med kreative og relevante ideer. Ved oppfølging av kampanjer er hun ofte i forkant med forbedringsforslag dersom kampanjen ikke leverer som forventet. Hanne er opptatt av kundeinnsikt og god profesjonell relasjon til kunden. Hanne jobber i en organisasjon med et godt salgsmiljø, som fortjener mer oppmerksomhet for den gode jobben de gjør.

Vinner av hedersprisen ble Widespace

Juryleder Camilla Torvik i Mindshare sier: – I år som i fjor ønsket vi å gi en ekstra oppmerksomhet til den salgsorganisasjonen som vi mener har skapt en kultur som setter fag og kvalitet i høysetet og drar bransjen videre. Widespace har banet vei for nye kommunikasjonsplattformer. Med sin entusiasme, ståpå-vilje og serviceinnstilling, har de stått på barrikadene og vært pådrivere for hele kanalens utvikling.

Juryen har videre lagt vekt på at Widespace alltid er tett på produktet og utviklingen, og at de har god forståelse for hva den enkelte kampanje trenger. Ved å tilby gode ideer og kreative løsninger i tillegg til godt mediehåndverk, har de sjarmert seg inn i mang en annonsørs hjerter. På den måten har de vist kanalens fulle potensiale og gode effekter.

Engasjement og gjennomføring

Camilla Torvik sier: – Vi heier på unge og ambisiøse salgsorganisasjoner, som er engasjerte, som investerer mye i utvikling og teknologiske løsninger, og som ikke minst viser at de leverer, gang på gang på gang. Vi er veldig glade for å kunne gi Årets hederspris til Widespace!

widespace
Årets hederspris gikk til den engasjerte og profesjonelle gjengen i Widespace

 

Årets jury har foruten Camilla Torvik, Account Director i Mindshare, bestått av Kim Syvaldsen Øren, Account Director i MEC, Cecilie Faye, Daglig leder/COO i Maxus, Marianne Massaiu, Broadcast Manager i MediaCom og Peer Morten Løchting, Account Director i Mindshare.

De andre nominerte til Purple People Award var Ola Tveit i Nettavisen, Erling Hjorthaug i Widespace, Hanne Hafstad i JCDecaux og Marius Valle i JCDecaux.

Tidligere vinnere av Årets medieselger er: Heidi Kalmo, Erik Eckbo, Ellen Cabrinetti Meum, Richard Stephen John, Trond Juliussen, Bjørn A. Sandtrøen, Gretha Nicolaysen, Gareth Williams, Siri Børsum og Torgeir Johannessen.