Uke 44 skulle bli selveste Hjerteliggodt-uka her hos oss i Mindshare. En uke med oppskrifter fra det Mindshare-produserte digitalmagasinet til Vita hjertego’ – hjerteliggodt.no
Magasinet ble lansert kun for noen uker siden og inneholder inspirasjon og tips til hvordan man kan gjøre hverdagen litt sunnere med hjertegode produkter. Et godt samarbeid med huskokken vår, Svein, har altså resultert i en uke med deilige retter fra hjerteliggodt.no

En uke full av gode smaker

Vi sparket i gang uka med hjemmelaget tomatsuppe. Suppen var litt spicy og en dæsj Vita hjertego’ Fraîche på toppen passet således bra til. De ristede mandlene vi skulle strø over suppa var selveste prikken over i’en – en skikkelig crunchy vri.

Tirsdag er vanligvis pastadagen her hos oss, og selvfølgelig skal vi ha pastadag selv om det er Hjerteliggodt-uka! Kokken Svein disket opp med Pasta Carbonara á la Vita hjertego’ og da vi kjente lukten av sprøstekt serranoskinke var noen av oss relativt kjappe med å grabbe til oss en smakebit, før vi noe senere forsynte oss med perfekt kremet pasta rett fra Sveins kasserolle.

Saftig og spicy laks var onsdagens lunsj og med en frisk og god mangosalat til ble dette en herlig lett lunsj. Mange synes til og med mangosalaten var så god at den også ble inntatt som dessert sammen med litt cottage cheese.

‘T’ for torsdag og ‘T’ for Thaigryte! Lukten av ingefær, hvitløk og lime skaper assosiasjoner til asia og Thailand. Kokken Svein disket i dag opp med thaigryta fra Hjerteliggodt.no, og i stedet for kokosmelk var det brukt Vita hjertego’ Mat, hvilket funket helt utmerket! Dette var en av favorittene denne uken – definitivt.

Etter fredagslunsjen ble det servert grove vafler. I tillegg hadde huskokken vår laget røde bær med pisket Fraîche og mandelcrumble som vi kunne ha oppå vaflene! For en avslutning på en fantastisk lunsjuke!

Og hva sier Mindshare-folket?

Faktisk så ble vi så inspirert av Hjerteliggodt-temauken at vi kommer til å kjøre på med flere slike uker. Hva blir tema? Følg med så får du se! Og du, vi utfordrer deg til å innføre Hjerteliggodt-uke på din arbeidsplass. Oppskrifter og inspirasjon får du her.